torstai 2. lokakuuta 2008

Ohjelmaa riittää...

Eilen kävimme miehekkeen kanssa varaamassa maistraatista vihkiajan :) Emme aio pitää mitään suuria juhlia (kumpikaan ei oikein pidä suurista häistä/juhlista). En oikeastaan osaa edes sanoa tuota meidän tulevaa tapahtumaa häiksi...ne on vaan meidän juhlat. Sanasta "häät" tulee pakostikkin mieleen kirkko, valkoinen morsiuspuku, kultaiset sormukset, paljon sukulaisia ja mauttomia häälahjoja :D Meillä on suurin osa täysin päinvastoin...ei ole kirkkoa, valkoista morsiuspukua, ei sormuksia, tosi vähän sukulaisia eikä varmana sitten yhtäkään mautonta häälahjaa :D Tarkoitus olisi kahvittaa ystävät ja sukulaiset, kahdessa erässä koska kahvitus tapahtuu kotonamme.

Asiasta toiseen...viikonloppu tuo tullessaan kaikkea mukavaa. Huomenna olisi tarkoitus lähteä N:n ja L:n kanssa ajelemaan Helsinkiin päin, suuntana Varusteleka ja Viherpaja. Voi sitä tuskaa kun Viherpajan ovi aukeaa :o Se paikka on pakanallekin taivas, etenkin jos sattuu pitämään viherkasveista! Lauantaina taasen on erään foorumin kahvilamiitti. Odotan jo tuota tapaamista kovasti :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottabvasti sitten mun tekemä kakku ei oo mauton. :) Ei teitä osais kuvitellakkaan perinteisten häitten keskipisteenä. Mäkään en olis halunnu valkosta hääpukua, mutta budjetti oli rajallinen, enkä jaksanut kierellä kaupoissa, joten otin ekan nätin ja halvan mekon jonka löysin ja se oli valkonen. Mustavalkosta samanlaista halusin enemmän, mutta niissä ei ollut mun kokoa. Mutta menihän ne juhlat silläkin rievulla. :) Pitäs vaan muunnella sitä mekkoo jotenkin, että voisin käyttää sitä jatkossakin jossain juhlissa.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeks muuten kun yritin pistää kommenttia, niin tässä ei ollu vaihtoehtoina tota Nimi/URL-osoite eikä Anonyymia.