maanantai 14. syyskuuta 2009

Kuvausmiitti

30.8 lähdimme A:n, N:n ja L:n kanssa Karjaalle Janne Koivuniemen järjestämään kuvausmiittiin. Tarkoituksena oli kuvata ns. valkoista gotiikkaa sekä muutama goottiversio tunnetuista maalauksista. Kuvauspäivä alkoi meidän osalta jo viiden jälkeen aamulla kun herätyskello soi. Seitsemän jälkeen N ja L tulivat meille, joimme pikaiset aamukahvit ja lähdimme ajelemaan kohti Karjaata. Perillä olimme puoli kymmenen maissa. Paikalle saapui myös muita Jannen gootikkaita malleja :)

Kuvausten käynnistyttyä ensin studiolla jouduimme luonnollisesti odottelemaan (niinkuin ammattimallitkin :D). Kuvaaja oli järjestänyt paikalle onneksi pikkusuolaista ja juotavaa. Päivän erikoisuutena oli custom-made savustetulla merisuolalla maustettua suklaata! Ja oli hyvää vaikka epäilyttikin maistaa :D

Studiokuvausten loputtua siirryimme Billnäsiin vanhalle hevostallille jossa kuvattiin gootahtava versio Viimeisestä ehtoollisesta. Kuvaustuokio oli erittäin hauska, jokainen sai vuorollaan olla "The Jeesus" :D! Siitä sitten revittiin huumoria...joku nimesi meidät kiertävän jeesuksen seurakunnaksi ja jossain vaiheessa laulettiin "Me ollaan jeesuksia kaikki jos oikein silmiin katsotaan..."


Kiertävän jeesuksen seurakunnan viimeinen ehtoollinen

Jeesustelun jälkeen siirryime Karjaan kirkkoon kuvaamaan "hääkuvia". Kello oli jo viisi kun pääsimme lähtemään takaisin kohti Hämeenlinnaa. Ajoin yhteensä reilut 5h ja se tuntui seuraavana päivänä selässä. Mukavaa oli ja odotan kovasti seuraavaa kuvausmiittiä ja etenkin näitä tämän kerran kuvia :)

2 kommenttia:

GunSong kirjoitti...

onkos tuossa kuvassa ninni? Näyttää että on. 8D

MustaHukka kirjoitti...

Juu, kyllä Ninnikin oli mukana kuvissa :)