perjantai 10. lokakuuta 2008

Kuntoshoppailua ja joulumietteitä

Todellakin sitä se on aina kun lähdetään miehen kanssa paikalliseen ostoskeskukseen. Tänäänkin vierähti kevyesti reilu 3 tuntia kun käveltiin kaupasta toiseen. Mukaan tarttui upouusi pääkallosuihkuverho, ihana lämmin tummanvioletti kaulaliina, langaton hiiri, kissoille raksuja sekä tiimarin alennusmyynnistä molemmille muistikirjat ja yksi pötkö hopeista kynttilän koristeluainetta. Pitää testata tuo kynttiläväri jos sittenkin huulirasvojen sijaan antaisi joululahjaksi itse koristeltuja kynttilöitä...tai sitten teen kumpiakin.

Huulirasvoista puheenollen, ensimmäiset huulirasvat jähmettyivät ja kiteytyivät mystisesti puikkoihinsa :( Omani jämähti niin tiukkaan että se ei tule enää puikosta ulos...nyyh! Ehkä pitää tilata pieniä kierrekorkillisia purkkeja ja laittaa rasva niihin, helpompi sitten sormella kaivaa sieltä kun vääntää hiki hatussa rasvaa puikosta. Helpointa olisi olla antamatta kellekkään mitään ja vaikka lahjoittaa joululahjoihin kuluvat rahat hyväntekeväisyyteen! :) Ehkä teenkin niin...kohdekin on jo valittuna! Joulussa mukavinta on aaton viettäminen hyvässä seurassa, hyvästä ruuasta nauttien. Karmeinta on JOULUKORTIT!!! Oikeasti...aina pitää miettiä että kelle on nyt "ihan" pakko lähettää kortti ja kenet voi jättää listasta pois. Ja jos päätät jättää jonkun pois tänäkin vuonna niin eikös juuri tämä henkilö lähetä sinulle joulukortin! Eihän siitä pitäisi tuntea mitään huonoa omaatuntoa (vai kirjoitetaanko se omatuntoa?), mutta silti se pistää miettimään että "mitä tuokin nyt ajattelee kun en lähetä sille korttia?". Viime vuonna lähetimme mieheni kanssa ystävillemme ja sukulaisille "itsetehdyt" joulukortit, eli siis kuvasin talvisia maisemia ja teetimme niistä valokuvat. Tänä jouluna voisi joulukorttirahat laittaa myös hyväntekeväisyyteen! Kummipojalleni lähetän joulukortin, olkoon se poikkeus :)

Eli siis ystävät huomio! Meidän lahja + joulukortti teille on iloista mieltä hyväntekeväisyyskohteen...ööh...kohteille :D Joulun jälkeen paljastan sitten kohteen :)

Tulipas sekava kirjoitus...huh

Ei kommentteja: