perjantai 17. lokakuuta 2008

Pisukisu yllätti

Niimpä niin...eilen illalla kuurasin vessan edustaa :D Muusa-neiti oli taas osoittanut mieltään hiekkalaatikon uumenissa lymyilevälle piilopökäleelle ja päätti tehdä hädät jonnekin muualle. Ja se muualle osui suoraan mun housuille (jotka olin omaa tyhmyyttäni jättänyt ennen suihkuun menoa lattialle). Tänäänkin aamulla neiti yritti kusta kopin eteen, kurkkasin koppiin...ja kas, siellähän oli isot yömakkarat! Heitin kakkendaalit pönttöön ja Muusa meni koppiin pisulle :) Tuo neiti on vaan niin tarkka tuosta kopin hajumaailmasta, jos ei miellytä neidin nenää niin se pissaa vessan lattialle. Ja todettakoon, että vaikka hiekka olisi juuri vaihdettu ja sisältäisi vain yhdet lastit niin jos neiti päättää että se haisee pahalta niin se sitten haisee :D Asiaa on auttanut se, että yleensä laatikon siivouksen yhteydessä ja uusien hiekkojen ilmestyessä rohkaisen Muusaa käymään ensiksi laatikolla ennenkuin litralorottaja Mörri tulee ja kusaisee kollin hajut laatikkoon.

Muusa osaa yllättää myös muilla tavoilla...esimerkiksi raidoittamalla vessan lattian kakkendaalilla! Ikäväähän se on jos on syönyt vahingossa hiuksia ja kikare jää kiinni takalistoon, irtihän se on sieltä saatava! Oli aika koominen näky kun neiti raahasi itseään etutassuilla takatassujen sojottaessa sivuille pylly lattiaa viistäen...Mieheni tuli hätiin, nappasi kissan syliin ja minä nappasin ruskean ihailijan neidin pyllystä pois. Onnellinen loppu :)

Taidekiharat

1 kommentti:

Sateenkaarinarri kirjoitti...

:D hahaa xD

ootteko koittanut sitä valkoista kidehiekkahässäkkää?

Se toimii meillä. On suurinpiirtein samanlalla toimiva kissa (tosin nykyään saa olla ulkona niin ei tuu niitä vahinkoja, ainakaan kovin usein).