sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Viikonlopun saldo: rajatietoa ja appivanhempia

Perjantaina suuntasimme kulkumme kohti Helsinkiä. Menimme mieheni vanhemmille yökylään. Lauantaina lähdimme mieheni kanssa Rajatiedon yhteistyö ry:n järjestämille Hengen ja Tiedon messuille, eli lyhyemmin sanottuna rajatietomessuille. Messualue oli laaja (3 kerrosta) ja näytteilleasettajien lista oli monipuolinen. Maistelimme spelttipuuroa, -muroja ja -leipää sekä jalokivivesiä (jotka maistuivat kylläkin kloorilta ja koko homma tuntui hömpötykseltä :D) ja intiaanisokeria. Kävimme myös ilmaisessa elämänvirta- ja hivenainemittauksessa.

Mittaus suoritettiin varvun avulla, niin ainakin meille kerrottiin. Odotin kovasti, että nyt siellä joku huitoo risulla päin näköä, mutta todellisuudessa "varpu" olikin pätkä taivuteltua metallilankaa (pettymys!). No kuitenkin, istuin mittaajaa vastapäätä ja hän alkoi taivuttelemaaan varpua silmät ummessa. Kieltämättä tuntui vähän hassulta, mutta kun kerta oli ilmaista niin pitihän sitä kokeilla. Elämänvirtakenttäni oli kuulemma 190cm kun ihanteellinen kenttä olisi 2m. Seuraavaksi mitattattiin hivenaineprosentit...sain täydet 100% :D Kuulemma kaikki oli kunnossa. Miehelläni ei tullut ihan noin hyviä tuloksia, kenttä taisi olla vain 11cm ja hivenaineetkin olivat todella alhaiset. Ehkä mittaaja aisti hänessä potentiaalisen asiakkaan, joka ostaisi sitä tuhkavettä ja tervahunajaa parantaakseen lukemiaan...mene ja tiedä :D!

Messuilla olisi ollut tarjolla myös aura- ja kirliankuvausta. Aurakuvausta olisi ollut mielenkiintoista testata, mutta se olisi verottanut kukkaroa 15e ja meillä ei ollut paksua lompakkoa mukana. Pitää jättää kuvaukset seuraavaan kertaan.

Kiertelimme messualueella reilut 4 tuntia ja sen kyllä huomasi jaloista. Vaikka emme varanneet messuja varten paljoakaan rahaa mukaan, niin jäihän sieltä kuitenkin esitteiden ja lehtisten lisäksi jotain laukunpohjalle. Ostimme pussillisen intiaanisokeria (maistuu ihan siirapilta <3), tuoksulamppuöjlyä sekä "kihlat". Mieheni halusi edellisten lisäksi ostaa upean palan "ateistia" ja bonsaipuumme alle pienen messinkinorsun.

Meidän "naimissormusket". Sormuksessa kelttiläinen alkusolmu.
Sormukset ostettiin Celtic Jewelryn osastolta.

100% eteeristä inkiväärin kukka öljyä

"Ateistin" palanen olikin ametistia

Ronsu

2 kommenttia:

Porkkanaparonitar kirjoitti...

Ihana norsu:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva ronsusta. mitä piditte spelttituotteista? Käytän spelttijauhoja leivonnassa muiden jauhojen joukossa ja välillä laitan sitä puuroonkin.